Előző
Következő
|
Táplálékok, amelyeket semmiképp se kombináljunk egymással |
2023-12-27 21:28:04 |
Léteznek olyan táplálékok, amelyek egymással kombinálva nemcsak a megfelelő emésztést képesek meggátolni, de azt is megakadályozzák, hogy a szervezet elegendő tápanyaghoz jusson. Sokan szeretnek sajtos, tejtermékes húsételeket készíteni. Azonban azt tudnunk kell, hogy mindkét táplálék, azaz mind a hús, mind a sajt nagyon magas fehérjetartalommal rendelkezik és mindkettőt nagyon... |
Nem kombinálható táplálékok |
2023-12-02 22:42:17 |
Táplálékok, amelyeket semmiképp se kombináljunk egymással Léteznek olyan táplálékok, amelyek egymással kombinálva nemcsak a megfelelő emésztést képesek meggátolni, de azt is megakadályozzák, hogy a szervezet elegendő tápanyaghoz jusson. Sokan szeretnek sajtos, tejtermékes húsételeket készíteni. Azonban azt tudnunk kell, hogy mindkét táplálék, azaz mind a hús, mind a sajt nag... |
Baconös-sajtos csirkemell spárgával |
2023-10-01 10:31:04 |
HOZZÁVALÓK 60dkg csirkemellfilé só őrölt színes bors szerecsendió 1csom zöld spárga 20dkg szeletelt bacon 2ek olívaolaj 15dkg reszelt sajt 2db csirkemellfilé ELKÉSZÍTÉS A megmosott és szárazra törölt csirkemellfilét félbevágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk szerecsendióval, majd legalább 30 percet állni hagyjuk. A spárgát meghajlítjuk, letörjük a fá... |
Csirkemell őzgerincben sütve |
2023-03-02 09:48:25 |
Hozzávalók: 80 dkg csirkemell 20 dkg bacon szalonna 15 dkg reszelt sajt só bors petrezselyem ízlés szerint 4 evőkanál tejföl 3 evőkanál liszt 2 tojás Elkészítése: A húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajttal masszává keverjük. A fe... |
Sült padlizsánok |
2011-10-03 19:50:56 |
Algériai padlizsán A padlizsánt karikára vágjuk, sózzuk, lecsepegtetjük. Lisztbe mártjuk, és forró vajban megsütjük. Kiszedjük, majd a zsiradékban reszelt fokhagymát és hámozott paradicsomszeleteket fonnyasztunk. Sóval törött borssal ízesítjük, és tálaláskor a padlizsánra öntjük. "Ájult imám" 1.- avagy fahéjas töltött padlizsán Hozzávalók: 4 padlizsán, só, 2 evőkanál olaj A... |
Előző
Következő
|
|